Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
HOTEL

HOTEL

Home - Profile - Archives

HOTEL WEBLOG - Posted at 15:10 on 3/12/2007 by HOTEL
op deze hotel weblog kunt u uw ervaringen van uw reis, vakantiehuis, hotel enz plaatsen zodat anderen zich een beeld kunnen vormen van de plus en min punten van eventuele bestemmingen
Hotel Castelnou in Gent Belgie - Posted at 15:44 on 3/12/2007 by Anonymous
Wij bezochten dit hotel in het weekend van 1/2 december en onze ervaring was dat het personeel niet zo vriedelijk was, de kamers niet al te schoon, ook doordat het hotel al gedateerd begint te raken en doordat het in een drukke straat gelegen is, valt het niet mee om te slapen vanwege het verkeersgeluid.
Het ontbijt was de eerste ochtend niet zo geweldig maar tot onze verbazing de tweede ochtend een stuk beter. Misschien had het tijdstip van ontbijten daar iets mee te maken had. (vroeger / later)
De prijs is wel redelijk cijfer 6
Hotel Holiday inn Antwerpen - Posted at 15:56 on 3/12/2007 by hotel
Een leuk hotelletje, redelijke prijs, vriendelijk personeel, goed ontbijt, schoon, niet al te grote kamer maar al het nodige was aanwezig. Cijfer 7
Fletcher hotel Wijk aan Zee - Posted at 14:48 on 23/9/2008 by Anonymous
Weekend aan zee doorgebracht in hotel Zeeduin in wijk aan zee. Via de hotelbon, dus gratis slapen en verplicht ontbijt en diner. Hotel was prima, vriendelijk personeel, goede bedden, nette kamer en het eten, zowel ontbijt als diner, goed verzorgd en smakelijk.
Parkeer ruimte genoeg
Cijfer 8

Last Page :: Next Page